Vermeerlaan 70, 1213ED Hilversum

(T) 0624797158  (E) projectbureau@lvo-onderwijs.nl

11-03-2020 6:45

LVO - beroepsvereniging & kennisplatform voor onderwijshuisvesting gemeenten

LVO, een nieuwe start

Afgelopen vrijdag presenteerde onze voorzitter Roger Brull tijdens de FMH bijeenkomst de toekomstplannen van de LVO. De presentatie en het verslag van die bijeenkomst zijn bijgevoegd. Kern ervan is dat de LVO zich toespitst op onderwijshuisvesting, er naast de landelijke bijeenkomsten regionale platforms gevormd worden om enerzijds de lokale expertise te versterken (intervisie) en anderzijds lokale invloeden landelijk beter te laten landen, en vice versa. De organisatievorm wordt aangepast, evenals de communicatie.

Regionale Platforms , éérste agendapunt workshop bekostiging

Het bestuur stelt voor een zestal regionale platforms op te zetten. Hans Putker (hans.putker@gmail.com ) zoekt hiervoor partners. Spreekt dit je aan, meld je. Ook hebben we al ideeën over de regioagenda 2020. Geef hierop je feedback.

Communicatie

Er wordt een extern communicatiebureau aangezocht om onze PR uitgebreid te vernieuwen. De LVO is expert op het gemeentelijke dossier ‘onderwijshuisvesting’. Wat betekent dat voor de leden, wat is hun vraag en hoe vullen we die in, en hoe kunnen we de gemeenten die nog geen lid zijn, overtuigen lid te worden? Een klankbordgroep van in ieder geval Hans van der Hek en Rob Hoogzaad ondersteunen het communicatiebureau. Wie wil zich daarbij aansluiten? Meld je aan bij projectbureau@lvo-onderwijs.nl

Jaarbijeenkomst LVO “Duurzaamheid van met name bestaande schoolgebouwen”

Op 15 mei in de middag organiseert de LVO, met bijdragen van enkele partners, haar jaarbijeenkomst in Hilversum. De gemeente stelt de burgerzaal van het beroemde ‘Dudok monument’ hiervoor beschikbaar. Het thema van die dag sluit aan op de klimaatdoelstellingen. Leden en andere geïnteresseerden zijn welkom. Er is een interessant programma samengesteld waarin ook voor de ervaringen van de deelnemers een plek is ingeruimd. Na afloop zullen we ook een paar aansprekende voorbeeldscholen bezoeken. Binnenkort is het programma beschikbaar. Save the date en meld je vast aan voor deelname bij projectbureau@lvo-onderwijs.nl

 

<< March 2020 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Nieuwsbrief

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen? Vul dan hier uw e-mailadres in.

E-mail: *

Inschrijven voor:

  • Newsletter

Lid worden

De LVO is een beroepsvereniging en netwerkorganisatie voor onderwijsadviseurs bij gemeenten en bedrijven. De organisatie deelt haar kennis en adviseert de landelijke overheid en de VNG op de deze dossiers.

» Meer informatie en aanmelden


Beëindigen van uw lidmaatschap

U kunt uw lidmaatschap beëindigen door dit kenbaar te maken vóór 1 december van het lopende jaar.