Website programma onderwijshuisvesting staat live! Mensen gevraagd meedenken ontwikkeling datalandschap.

Website programma onderwijshuisvesting staat live!
Uitleg leerlabs, regiobijeenkomsten ed. en mensen gevraagd meedenken ontwikkeling datalandschap.


De website voor het Programma Onderwijshuisvesting staat live! Je vindt er al het nieuws en de meest recente ontwikkelingen van het Programma Onderwijshuisvesting én het Innovatieprogramma Onderwijshuisvesting. De komende tijd wordt deze steeds meer aangevuld met kennisdocumenten, schoolvoorbeelden en andere handige informatie. De site is nog in ontwikkeling. Mis je iets, of valt je iets op? Laat het hier weten.

Leerlabs uitgelegd
In het innovatieprogramma wordt meegewerkt vanuit leerlabs aan bouwprojecten. Wat houdt een leerlab in? Het is een broedplaats voor innovatie. Men gaat aan het werk met efficiënter aanpakken waarmee de prestaties van schoolgebouwen verhoogd worden en er effectiever ontwikkeld, gebouwd en geëxploiteerd kan worden. Dit moet voor iedereen toegankelijke open standaarden opleveren.

Op de website vind je behalve deze uitleg nog meer veelgestelde vragen en antwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur een mail met jouw vraag: groeifonds@ruimte-ok.nl.

Vooraankondiging: regiobijeenkomsten
Achter de schermen is het innovatieprogramma volop in ontwikkeling. Dit najaar wordt op verschillende locaties een bijeenkomst georganiseerd om je te informeren over welke bouwprojecten geschikt zijn voor deelname aan het innovatieprogramma en hoe je straks een aanvraag kunt doen. De data en locaties worden na de zomer bekend. Zodra we data hebben zullen wij deze met jullie delen.

Vragen of meer informatie over de website?  
Op de website vind je steeds de meest actuele informatie over beide programma’s. Heb je nog een vraag of opmerking? Laat het weten, ze helpen je graag.

Ontwikkeling datalandschap
Tevens wordt er een datalandschap ontwikkeld. Er is nog behoefte aan ambtenaren, werkzaam op gebied van onderwijshuisvesting, die actief willen meedenken over ontwikkeling hiervan en benodigde data. Voor meer informatie hierover of aanmelding kun je contact opnemen met Thierry van der Weide via: thierry.van.der.weide@lvo-onderwijs.nl