Bijeenkomst 9 april, i.s.m. kennisgroep onderwijshuisvesting PO en VO Raad.

Graag nodigen wij u uit voor de eerste gezamenlijk bijeenkomst van de LVO met de kennisgroep van de PO/VO raad. N.a.v. de succesvolle bijeenkomst met schoolbesturen vorig jaar in Amersfoort vinden zowel de PO/VO raad als de LVO het een goed idee om minimaal 1 x per jaar samen bij elkaar te komen om kennis en actualiteiten te delen.
Deze bijeenkomst vindt plaats in vergadercentrum Domstad in Utrecht. Aanmelden kan tot uiterlijk 25 maart a.s. via: secretariaat@lvo-onderwijs.nl
De leden die zich al op hebben gegeven, hebben hiervan al een bevestiging ontvangen.

Programma: 10.00 uur Gezamenlijke opening door Tanja van Nes van PO/VO raad en Martijn Droog van de LVO.
10.30 uur Presentatie en beantwoording vragen over nieuwe model verordening voorziening huisvesting onderwijs door Yannick Methorst van de VNG.
11.00 uur Presentatie door Marco van Zandwijk van Ruimte-OK over ‘grijze gebieden’ in samenwerking tussen schoolbesturen en gemeenten, ingekleurd met voorbeelden van succesvolle samenwerking. Na de presentatie nemen we ruim de tijd om in groepen met elkaar in gesprek te gaan.
13.00-14.00 uur Afsluiting met lunch.
 
Domstad is 10 minuten lopen vanaf de uitgang Jaarbeursplein van het Centraal station.
Het heeft een kleine parkeerplaats aan de achterzijde van het pand, maar die is snel vol. Verder is (betaald) parkeren mogelijk in de omgeving van Domstad.
Parkeren kan ook P+R Westraven, gelegen aan de A12, afslag 17 (Kanaleneiland / Jaarbeurs / Transferium) voor € 6,- en vervolgens met de sneltram (vertrekt om de 10 minuten, rittijd circa 10 minuten) bij Domstad voor de deur (halte Graadt van Roggenweg) uit te stappen. U vermijdt hiermee rijden richting het (drukke) centrum, zoeken naar een parkeerplek en een duur parkeerkaartje.