LVO verwelkomt nieuw bestuurslid

Beste collega onderwijshuisvesting,
Mijn naam is René Polderman. 52 jaar geleden geboren en getogen in Goes, een middelgrote stad in de provincie Zeeland. Na de oproep door de LVO om bestuursleden te werven heb ik mij aangemeld en mag sinds februari jl. als aspirant bestuurslid meedraaien.
Sinds 2018 werk ik als beleidsadviseur maatschappelijk vastgoed voor de gemeente Middelburg. Hiervoor heb ik 12 jaar als hoofd bedrijfsvoering voor een VMBO/MBO (groene) school gewerkt. En daarvoor 6 jaar als hoofd stafbureau facilitaire dienst in een ziekenhuis.
In mijn vrije tijd ben ik veel buiten te vinden. In de tuin, wandelen, uit eten of op een terrasje ergens aan het water samen met mijn vrouw en (reeds uitgevlogen) kinderen met aanhang.
Als secretaris van een braderie comité heb ik reeds enige bestuurservaring. De reden om mij als bestuurslid aan te melden bij de LVO is dat ik van mening ben dat je samen meer bereikt dan alleen. Het delen van kennis en ervaring op gelijkgestemd niveau vind ik heel belangrijk. De LVO biedt de medewerkers die onderwijshuisvesting als taak hebben deze mogelijkheid. Door als bestuurslid hier mijn bijdrage aan te mogen geven hoop ik samen met de overige bestuursleden de LVO stevig te verankeren en te positioneren binnen de gemeentelijke taak van onderwijshuisvesting.