UITNODIGING 40 JAAR LVO, 17 JUNI

Op 17 juni willen wij graag samen met u vieren dat de LVO 40 jaar bestaat. Wij kijken er naar uit om u allen, na 2 jaar, weer fysiek te ontmoeten en spreken! Voor deze feestelijke gelegenheid vinden wij een bijzondere locatie op zijn plaats. We komen bij elkaar in Oranjerie Hydepark te Doorn. Een authentieke sfeervolle locatie met terras op een prachtig landgoed.
Uiteraard hebben wij ook een inhoudelijk leerzaam en interactief programma voor u samengesteld. In dit geval voor de hele dag, afgewisseld met een heerlijke lunch, drankjes en versnaperingen.
Tijdens deze bijeenkomst wordt ook afscheid genomen van de afgelopen 2 jaar teruggetreden bestuursleden: Hans Putker, Hans Hoes, René Polderman en Wim Ruiterkamp. Om het bestuur weer compleet te maken dragen wij Amy Hogenbirk, Marcel Leenders en Martijn Droog voor als nieuwe bestuursleden. Formele benoeming kan plaatsvinden in de vergadering.
We sluiten af met een drankje en hapje om te toosten op een succesvolle voortgang van de LVO. Er is dus voldoende gelegenheid om elkaar ook weer te spreken en te netwerken!

PROGRAMMA:
 
Ochtend:
09.30-10.00 uur               Ontvangst met koffie en zoete heerlijkheid
10.00-10.05 uur               Algemeen welkom door Roger Brull
10.05-10.20  uur              Inleiding IBO door Marcel Leenders
10.20-11.20  uur              Discussie inz. IBO in 2 groepen in 2 zalen
11.20-11.35  uur              Koffie/Thee pauze met zoete tapa’s.
11.35-12.15  uur              Algemene terugkoppeling
 
12.15-13.15 uur               Lunch
 
Middag
13.15-13.45 uur               Formele bestuurswissel/afscheid oud-bestuursleden
14.00-15.30 uur               Presentatie Thierry van der Weide
                                                    Financiering OHV/interactieve discussie
15.30-17.00 uur               Drankje met hapje

Deelnemers ontvangen vooraf een discussiestuk inzake IBO waarover vooraf vragen ingestuurd kunnen worden ter behandeling op 17 juni.

Adres en bereikbaarheid van de Oranjerie Hydepark:
Oranjerie Hydepark
Hydeparklaan 10
3941 ZJ Doorn

Oranjerie Hydepark ligt op enkele minuten rijden van de A12. Bezoekers kunnen parkeren op eigen terrein. Daarnaast zijn er laadpalen aanwezig voor elektrische auto’s.Openbaar vervoer:
Station Driebergen-Zeist.
Er zijn OV fietsen beschikbaar op dit station.
Of u kunt met bus 50 (richting Veenendaal via Zeist/Doorn). Uitstappen bij Bushalte Akkerweg, Driebergen-Rijsenburg. 9 minuten lopen.

Deelname
We hopen u in groten getale te mogen verwelkomen! Er is plaats voor maximaal 94 gasten.
Voor leden is deelname GRATIS!
Introducees zijn tevens welkom. Gezien het karakter van deze dag wordt van hen een geringe bijdrage van € 40,00 gevraagd. Leden krijgen, bij evt. overschrijding van het maximale aantal, uiteraard voorrang. I.v.m. de catering verzoeken wij u bij uw opgave aan te geven of u specifieke dieet wensen heeft en welke.
Aanmelden kan tot uiterlijk 31 mei via secretariaat@lvo-onderwijs.nl